Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow835g292kcal8.4g57.6g4.2g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli167g267kcal13.4g6.7g21.7g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g67g174kcal6.1g29.4g1.9g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g1466kcal55.8g187.4g55.6g8.4g
Valittu annoskoko1570g733kcal27.9g93.7g27.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna785g367kcal14g46.9g13.9g2.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514