Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g43g45kcal3.5g6g0.9g4.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g70g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g200kcal9.4g25.6g6.4g12.2g
Valittu annoskoko158g100kcal4.7g12.8g3.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna79g50kcal2.4g6.4g1.6g3.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.1g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167