Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g234g818kcal11.7g163.6g14g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g234g327kcal12.9g44.4g10.5g0g
Vispikerma Flora 20%234g514kcal7g11.7g46.7g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Mansikka 818g381kcal4.1g68.7g1.6g15.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka58g22kcal0.6g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g4219kcal72.6g611.2g145.6g31g
Valittu annoskoko1589g2109kcal36.3g305.6g72.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna795g1055kcal18.2g152.8g36.4g7.8g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397