Valkosuklaa-lime-hyydykekakku

Laita liivatelehdet (4kpl) likoon kylmään veteen.

Murskaa digestivet monitoimikoneessa, ja sekoita sulatettuun voihin.

Levitä leivinpaperoidulle irtopohjavuoalle.

Vatkaa kerma, mausta sokerilla ja lisää rahka.

Liuota liivatteet 1-2 rkl kiehuvaa vettä ja sekoita nopeasti rahkaseokseen.

Kaada rahks keksipohjan päälle, ja hyydytä jääkaapissa min. 5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g28g126kcal2.2g19.1g4.5g1g
Rahka vanilija75g120kcal5.5g12.2g5.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g987kcal17.2g74g68.4g2g
Valittu annoskoko159g494kcal8.6g37g34.2g1g
Annoskoko puolitettuna80g247kcal4.3g18.5g17.1g0.5g
Arvot/100g100g311kcal5.4g23.3g21.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206566