Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g25.9g0.8g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.3g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g1469kcal18.2g169g81g3.6g
Valittu annoskoko160g735kcal9.1g84.5g40.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g367kcal4.6g42.3g20.3g0.9g
Arvot/100g100g460kcal5.7g52.9g25.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429822