Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3509g5825kcal666.7g0g350.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 752g1701kcal120.3g3.8g135.3g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1629g456kcal9.8g96.9g3.3g40.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi1504g5414kcal180.5g1127.8g16.5g51.1g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 25g71kcal2.6g10.6g0.5g6.6g
Vesi, vesijohtovesi 2005g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27203kcal1972.8g2526.4g1015g213.8g
Valittu annoskoko10000g13601kcal986.4g1263.2g507.5g106.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6801kcal493.2g631.6g253.8g53.5g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519