Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.2g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g47kcal4g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko16g23kcal2g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g146kcal12.5g5g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110