Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Siirappi 1.9g5.8kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kaurahiutale 6.6g25kcal1g3.8g0.5g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g144kcal2.2g18.4g6.6g1.4g
Valittu annoskoko16g72kcal1.1g9.2g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g36kcal0.6g4.6g1.7g0.4g
Arvot/100g100g446kcal6.8g56.8g20.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331202