Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 12g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g41kcal1.6g1.2g3g0.4g
Valittu annoskoko16g20kcal0.8g0.6g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g3.7g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542