Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g4.5g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g21kcal1g2.6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko17g10kcal0.5g1.3g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3g7.9g1.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167