Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima22g84kcal6.4g0g6.4g0g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)44g114kcal4.3g21.1g1.5g2.7g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)58g59kcal11.6g1.6g0.6g0.2g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)16g27kcal1.1g0.5g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g578kcal47.2g48.2g22g6.6g
Valittu annoskoko160g289kcal23.6g24.1g11g3.3g
Annoskoko puolitettuna80g145kcal11.8g12.1g5.5g1.7g
Arvot/100g100g181kcal14.8g15.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959