Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g51g87kcal10.2g0g5.1g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka37g13kcal1g1.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g199kcal22.4g3.4g11g0g
Valittu annoskoko161g100kcal11.2g1.7g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna80g50kcal5.6g0.9g2.8g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690