Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 800g2393kcal182.8g0g186.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g533g293kcal10.7g34.7g13.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5826kcal394.4g92.8g437.2g0g
Valittu annoskoko1600g2913kcal197.2g46.4g218.6g0g
Annoskoko puolitettuna800g1457kcal98.6g23.2g109.3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071