Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g613g490kcal116.4g0g6.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g350g1225kcal7g10.5g126g0g
Emmental juustoraaste, lidl298g1095kcal86.3g0g83.3g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g8000kcal433.4g42g675.8g0g
Valittu annoskoko1610g4000kcal216.7g21g337.9g0g
Annoskoko puolitettuna805g2000kcal108.4g10.5g169g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213