Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1200g1716kcal144g0g120g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g20g146kcal0g0g16g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g180g1080kcal37.8g11.9g97.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g7244kcal371.6g35.8g606.4g0g
Valittu annoskoko1620g3622kcal185.8g17.9g303.2g0g
Annoskoko puolitettuna810g1811kcal92.9g9g151.6g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703