DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 85g24kcal1g3.4g0.2g1.8g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)25g196kcal0.3g0.3g21.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 28g50kcal0.5g0.9g4.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g575kcal3.8g17.2g53.2g4.6g
Valittu annoskoko163g287kcal1.9g8.6g26.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna82g144kcal1g4.3g13.3g1.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904