Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä995g3682kcal59.7g308.5g248.8g10g
Valio maustettu rahka, vanilja398g637kcal29.1g63.7g27.9g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g239g356kcal1.7g85.3g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g9350kcal181g915g553.4g24.8g
Valittu annoskoko1632g4675kcal90.5g457.5g276.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna816g2337kcal45.3g228.8g138.4g6.2g
Arvot/100g100g287kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640