Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1209g1729kcal145.1g0g120.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl202g685kcal4g6g70.5g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g20g147kcal0g0g16.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g181g1088kcal38.1g12g97.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g7298kcal374.4g36g610.8g0g
Valittu annoskoko1632g3649kcal187.2g18g305.4g0g
Annoskoko puolitettuna816g1824kcal93.6g9g152.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703