Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2938g816kcal35g119.3g5.9g61.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1469g1396kcal293.8g0g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4897g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 108g328kcal10.2g14.5g25.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6765kcal693.2g315.4g244.2g143.4g
Valittu annoskoko10000g3383kcal346.6g157.7g122.1g71.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1691kcal173.3g78.9g61.1g35.9g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834