Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 48g13kcal0.6g2g0.1g1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g24g23kcal4.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g111kcal11.4g5.2g4g2.2g
Valittu annoskoko164g56kcal5.7g2.6g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g28kcal2.9g1.3g1g0.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834