Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g526g893kcal105.1g0g52.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka375g131kcal10.5g17.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g2049kcal231.2g35.2g112.6g0g
Valittu annoskoko1652g1025kcal115.6g17.6g56.3g0g
Annoskoko puolitettuna826g512kcal57.8g8.8g28.2g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690