Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 13g28kcal2g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi25g90kcal3g18.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g453kcal32.8g42.2g17g3.6g
Valittu annoskoko166g227kcal16.4g21.1g8.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna83g113kcal8.2g10.6g4.3g0.9g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.7g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519