Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Valkosipuli 8.2g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tomaatti 583g133kcal3.3g20.1g1.7g8.2g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3339g600kcal13.8g63.4g26.2g22.6g
Valittu annoskoko1670g300kcal6.9g31.7g13.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna835g150kcal3.5g15.9g6.6g5.7g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781