Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl78g104kcal10.3g0.2g6.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g46g188kcal0g46.4g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g13g46kcal1.7g8.9g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow27g86kcal0g21.5g0g0.4g
Leivontamargariini Euroshopper3.2g23kcal0g0g2.5g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g897kcal24.2g154.8g18.6g0.8g
Valittu annoskoko169g448kcal12.1g77.4g9.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna84g224kcal6.1g38.7g4.7g0.2g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746