Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kikherne (Gogreen), annos 100g461g484kcal36.8g64.5g9.2g46.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g741g259kcal7.4g50.4g3.7g10.4g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g2133kcal100.2g276.2g69.2g130.4g
Valittu annoskoko1688g1067kcal50.1g138.1g34.6g65.2g
Annoskoko puolitettuna844g533kcal25.1g69.1g17.3g32.6g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167