Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Poronpaisti 50g91kcal15.4g0g3.2g0g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.7g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g276kcal33.4g9.4g10.8g4.8g
Valittu annoskoko170g138kcal16.7g4.7g5.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna85g69kcal8.4g2.4g2.7g1.2g
Arvot/100g100g81kcal9.8g2.8g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271