Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g33g239kcal0.3g0.3g26.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.8g0.5g1.5g
Sokeri 28g114kcal0g27.9g0g0g
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Kaurahiutale 8.7g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g1147kcal15.4g134.2g57.6g7.6g
Valittu annoskoko170g573kcal7.7g67.1g28.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna85g287kcal3.9g33.6g14.4g1.9g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.5g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181