Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g28kcal0.2g6.2g0g0.4g
Valittu annoskoko17g14kcal0.1g3.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Arvot/100g100g82kcal0.6g18.1g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061