Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.2g7.6kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl5.6g20kcal0.8g3.6g0.2g0.3g
Juusto Oltermanni 17%2.8g6.1kcal0.8g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g82kcal4.2g10.6g3g1g
Valittu annoskoko17g41kcal2.1g5.3g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.1g2.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g239kcal12.3g31g8.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374