Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima2.4g9kcal0.7g0g0.7g0g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)4.8g13kcal0.5g2.3g0.2g0.3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)6.3g6.4kcal1.3g0.2g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)1.8g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g63kcal5.2g5.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko18g32kcal2.6g2.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1.3g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g181kcal14.9g15.4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959