Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g2.2g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g18kcal0.8g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g9kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.2g3.9g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070