Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g6.8g5.5kcal1.3g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g3.9g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.3g12kcal1g0g0.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g89kcal5g0.4g7.6g0g
Valittu annoskoko18g45kcal2.5g0.2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal1.3g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g250kcal14g1.1g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213