Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl224g762kcal31.4g125.4g15g24.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl560g1960kcal78.4g358.4g17.4g30.8g
Juusto Oltermanni 17%280g608kcal84g0g47.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen560g185kcal18.5g27.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g56g504kcal0g0g56g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g8134kcal427.6g1043.6g272g111g
Valittu annoskoko1708g4067kcal213.8g521.8g136g55.5g
Annoskoko puolitettuna854g2034kcal106.9g260.9g68g27.8g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374