Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Maapähkinä 22g124kcal5.6g2.9g9.4g3.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g465kcal15g25.2g32.4g11.8g
Valittu annoskoko172g233kcal7.5g12.6g16.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna86g116kcal3.8g6.3g8.1g3g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.3g9.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474