Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g66g53kcal12.5g0g0.7g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g38g131kcal0.7g1.1g13.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl32g117kcal9.2g0g8.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g38g128kcal0.7g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g857kcal46.2g4.4g72.4g0g
Valittu annoskoko173g429kcal23.1g2.2g36.2g0g
Annoskoko puolitettuna86g214kcal11.6g1.1g18.1g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213