J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1366g486kcal2.2g97.1g1.2g27.3g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g253g987kcal0g247.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g2945kcal4.4g690g2.4g54.6g
Valittu annoskoko1720g1473kcal2.2g345g1.2g27.3g
Annoskoko puolitettuna860g736kcal1.1g172.5g0.6g13.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403