Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 88g262kcal20g0g20.4g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g58g32kcal1.2g3.8g1.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g637kcal43.2g10.2g47.8g0g
Valittu annoskoko175g319kcal21.6g5.1g23.9g0g
Annoskoko puolitettuna88g159kcal10.8g2.6g12g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071