Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka140g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g21g189kcal0g0g21g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g11g2.6kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g418kcal3.2g5.4g42.6g3.2g
Valittu annoskoko175g209kcal1.6g2.7g21.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g105kcal0.8g1.4g10.7g0.8g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.5g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706