Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 1251g343kcal12.5g52.5g3.8g23.8g
Kuohukerma,valio,2dl250g851kcal5g7.5g87.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g250g976kcal72.6g3.8g75.1g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g4339kcal180.2g127.6g333g47.6g
Valittu annoskoko1755g2169kcal90.1g63.8g166.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna878g1085kcal45.1g31.9g83.3g11.9g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542