Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4546g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3182g5409kcal636.4g0g318.2g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2273g796kcal63.6g106.8g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12409kcal1400g213.6g681.8g0g
Valittu annoskoko10000g6205kcal700g106.8g340.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g3102kcal350g53.4g170.5g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690