Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Sipuli (kuorittu)675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Maapähkinä 225g1278kcal57.6g29.7g96.7g35.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)68g14kcal0g4.4g0g0g
Hunaja 32g104kcal0.2g25.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g4787kcal152.6g256.4g334.4g121.8g
Valittu annoskoko1764g2394kcal76.3g128.2g167.2g60.9g
Annoskoko puolitettuna882g1197kcal38.2g64.1g83.6g30.5g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474