Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g64kcal1.4g6.6g2.8g2.2g
Valittu annoskoko179g32kcal0.7g3.3g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna90g16kcal0.4g1.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.8g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781