Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1021g1695kcal194g0g102.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g133g425kcal11.9g69g8g11.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 511g328kcal16.3g24.6g17.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 128g182kcal16g0.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g5259kcal476.4g188g282.2g24g
Valittu annoskoko1792g2629kcal238.2g94g141.1g12g
Annoskoko puolitettuna896g1315kcal119.1g47g70.6g6g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110