Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1487kcal44.2g303.3g5.2g15.2g
Kahvikerma hyla Valio133g187kcal3.9g5.7g16g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 267g1891kcal1g0g213.3g0g
Mantelilastu (A la meira)227g1360kcal54.4g15g122.4g0g
Voi 133g967kcal1.6g0.5g108.4g0g
Sokeri 227g920kcal0g226.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g16580kcal216.8g1818.6g932.2g32.2g
Valittu annoskoko1792g8290kcal108.4g909.3g466.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna896g4145kcal54.2g454.7g233.1g8.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861