Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.3g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.1g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g53kcal4.8g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko18g26kcal2.4g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.2g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110