Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.4g11kcal1.2g0g0.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi2.7g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g49kcal3.4g4.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko18g25kcal1.7g2.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.9g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.3g12.6g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519