Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maapähkinä 2.3g13kcal0.6g0.3g1g0.4g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g50kcal1.6g2.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko18g25kcal0.8g1.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.4g0.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g137kcal4.4g6.6g9.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474