Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka15g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g45kcal0.4g0.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko19g23kcal0.2g0.3g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.1g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g1.6g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706