Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima25g94kcal7.2g0g7.2g0g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)50g129kcal4.8g23.8g1.6g3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)65g66kcal13.1g1.8g0.7g0.3g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)18g31kcal1.2g0.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g650kcal53g54.4g24.6g7.6g
Valittu annoskoko180g325kcal26.5g27.2g12.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna90g163kcal13.3g13.6g6.2g1.9g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959