Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 900g2692kcal205.7g0g210g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g600g330kcal12g39g15g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g6555kcal443.8g104.4g492g0g
Valittu annoskoko1800g3277kcal221.9g52.2g246g0g
Annoskoko puolitettuna900g1639kcal111g26.1g123g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071